Ga naar de inhoud

Houtkap en snoeiwerk

Bij Hoveniersbedrijf Potze hebben we een passie voor bomen, heesters en al het ander groen.

Een uitspraak van ons is dan ook vaak ‘de juiste boom op de juiste plek’. Wij vinden dat als je een boom of heester plant dat je deze moet onderhouden, vormen en snoeien zodat deze boom of heester zo oud als mogelijk kan worden. Helaas worden in sommige gevallen bomen en heesters verkeerd ingeschat of is er sprake van opslag dat ongewenst is.

Hoveniersbedrijf Potze informeert u graag over de omstandigheden van uw boom, heesters of andere planten.

Indien u veel overlast heeft van uw boom, kunnen wij deze snel en vakkundig voor u verwijderen. Dit kan doormiddel van klimtechnieken maar alsmede door inzet van een verreiker of hoogwerker. Afvoeren van het hout, het snipperen van takken en het frezen van de stobbes zijn allemaal mogelijkheden die wij u bieden bij het kappen van uw boom.

Indien u een boom of heester heeft die te groot wordt kunnen wij deze voor u snoeien. Dit kan op verschillende mogelijkheden.

Het is bij ons ook mogelijk om een snoeicursus te volgen. dit is uiteraard leuk voor u zelf, maar ook voor de gehele buurt, vrienden, kennisen of als bedrijfsuitje. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en voorwaarden.